POWERFIT GOTLAND

POWERFITGOTLAND@GMAIL.COM

PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING 

- här ligger fokus på DIG!


Vi erbjuder personlig träning till dig som beslutat dig för att investera i dig själv och din hälsa. Allt från små till stora mål hjälper jag dig påvägen för att lyckas. Nu erbjuder vi både Personlig Träning och PT-paket för att kunna möta just dina behov! 


PT 60 MINUTER
Vi jobbar utifrån dina förutsättningar och målsättningar. Om det så gäller en starkare kropp, viktnedgång eller bara en spark i baken! Dina mål kan variera i det oändliga. Vi utgår från din kropp och anpassar träningen så att den passar din kropp och din livsstil oavsett om det handlar om träning inför höga mål eller om du bestämt dig för att må bra i vardagen. 


PT EXPRESS 30 MIN
För dig med pressat tidsschema och som vill ha hög intensitet i träningen. 30 minuters-tillfällen passar dig som antingen: har ont om tid, är bekväm att utföra uppvärmning och nedvarvning själv, eller vill komplettera din favorit gruppträningsklass med ett individuellt träningspass. 


PT-PAKET:
PT-paket innebär 2 träffar med en personlig tränare, skräddarsytt utifrån dina personliga mål + personligt träningsplan du kan träna hemma.


PT bokning/kontakt
:

Vill du boka din Personlig Träning eller har du frågor/funderingar? Tveka inte att kontakta mig!

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.